Grattis världens bästa Thomas!!


Sommaren är officiellt över

Nja inte på riktigt såklart men på jobbet i alla fall! Idag har urologen flyttat ned till sig och den vanliga bemanningen har återetablerats på avdelningen. Som grädde på moset har vi under två veckors tid även reducerat ned antalet platser till 18 (normalt är det 24 men under sommaren har det varit 28). Som ni förstår kändes det som att komma till en helt annan värld när jag loggade in idag. Dagens undersköterska var gudomlig och jag fick hela två kramar under passets gång, teamwork när det är som bäst! Nu är det två pass kvar innan jag äntligen har bockat av mina 8 arbetsdagar i rad utan ledigt. På fredag tar avdelningen och hoppar på räkbåten för en liten kickoff, längtar!!


Det är inte alltid så enkelt

Nu när sommarkaoset börjar lida mot sitt slut och man kan se att hoppet lyser om en något lugnare höst börjar också semesterfirarna komma tillbaka till vardagen. Igår och idag har jag varit team med en av dem, eller rättare sagt den som jag hittills inte fått någon vidare bra uppfattning om. Och efter dessa två dagar har jag tyvärr inte ändrat uppfattning. När man börjar närma sig pensionsåldern ska man väl åtminstone kunna prioritera ganska vettigt ändå? Tex. Tycker jag personligen att det är viktigare att hämta en patient från röntgen än att ta bilen för att köpa diskmedel till diskmaskinen i personalrummet. Att hon sen har en attityd gentemot patienterna som jag inte förespråkar, bara pratar om sig själv och dessutom prioriterar sina egna sysslor framför de delegeringar som jag ger är bara lite krydda på moset... Ibland är det inte lätt att vara tålmodig!


Välkommen hem älskling!!

Nu är äntligen 6 veckors väntan över!! Om ett par timmar kommer min älskade Micke hem och som jag längtar. Nu när jag har längtat så länge så känns det nästan som om någon bara försöker lura mig, det känns för bra för att vara sant! Och jag kommer nog inte förstå att han är hemma igen förrän han står i hallen och jag får krama om honom. Åå snart är livet komplett igen <3


RSS