Jag behöver bara lite sill & jordgubbarÄtligen sol - utbildning inomhus 08-17

Törstig som fan, släckte törsten - E-koli varning

Hungrig som fan, åt utomhus - blommorna vid bordet luktade tobaksförgiftat piss, matlust borta

Äntligen hemma - solen går i moln

Midsommarfirande? - tyvärr, ingen kvar i stan

Vad blire??


Idag är jag liten, väldigt liten...


Free fallin'Känns som att jag för tilfället inte har så mycket att tillföra världen. Skulle bara vilja ha en liten viskning, ledtråd eller tecken på i vilken riktining det bär. Om det är historiens största misstag jag gjort eller om det faktiskt var förvånandsvärt rättolkat av mig. Hursomhelst känns det lite konstigt, väldigt konstigt. Vill inte skriva exakt vad det gäller men antar att  ni också någon gång har fått en känsla av att marken under er ger vika och ni inte vet när ni ska få fäste igen. Det är så det känns just nu i alla fall och det är mitt eget fel. In my face så att säga.
Ooooch annars då?!
Har precis avklarat frukosten: A-fil med keso och jordgubbar, rågbröd med solrosfrön och avokado, skinka och tomat på och självklart ett glas tranbärsjuice. Det brukar vara gott. Inte idag, en annan dag kanske.

Allt blir så mycket mer intressantare om du gör det lite svårare för dig själv.


HALOSitter och spanar in en kavaj på Tradera. Sjukt snygg, vet att den passar och får jag den inte köper jag den nog själv i affären! Inte min budget just nu men ibland måste man vara lite egoistisk och våga unna sig. Tänk vad grått och tristessförgiftat livet skulle bli om man inte fick sätta sig själv i första rummet nån gång. Menar, det är lättare att göra andra glada om man själv mår bra och är glad. Inte för att en kavaj kanske har så stor betydelse i det stora hela. Vänner däremot, har enorm påverkan på ens välbefinnande. Idag vill jag träffa mina vänner för dom får mig att må som bäst. Gårkvällen med Petra och Malin var klockren, tack för att ni är dom ni är!

Ikväll står jag i baren på statt. Kvällens specialitet à la Johanna är Grasshopper. Kom och njuuut!

Studenten igen tack!!!Jag tycker jag är värd att få sympatinjuta av de närmsta dagarnas studentyra och det har jag gjort idag genom att köpa en helt underbar klänning! Ingen vit, nån måtta får det allt vara. Den ska jag nog ha imorgon på min kusin Amandas studentmottagning oavsettt vad det blir för väder. Imorgon ska jag även äta middag med Petra och Malin på Jack. Äntligen får vi spendera en skön tjejkväll tillsammans efter år av distansproblem. Först ska jag allt intjäna lite små slantar på Torpdalen mellan 07-14 men med en så rolig eftermiddag och kväll att se fram emot går det nog smärtfritt.

På lördag är det jag i baren på Statt igen så kooooom =))


Det finns inget finare än kärlekenFalskt alarm
. Messa har inte alls satt på något löjligt lösenord på sitt bredband utan bara väntat med att starta igång sitt modem efter sin weekend nånstans i soliga Sverige. Gött! =) Den kylskåpsbreda killen är nog bara mer miljövänligare än vi tror.

Har dock ett annat allvarligt problem som ni gärna får hjälpa mig med. Det är ett fenomen som uppkommit den senaste veckan under mina springturer. Nu är ju jag absolut ingen atletisk människa på något sätt alls men försöker i alla fall köra 2, 3 varv på barkbanan varannan dag. Det går bra till en början men efter ett tag börjar mina lår värka som faan. De blir hårda som sten och det känns nästan krampaktigt fast mer som att man sticker in en kniv och vrider om. Idag var det rent fysiskt omöjligt att fortsätta springa efter bara 1,5 varv och det var till och med plågsamt att gå! Vet inte vad detta beror på eftersom jag aldrig känt av det tidigare. En förklaring kan ju vara att jag har för svaga lår så därför har jag börjat springa och gå uppför Nobelbacken varje dag. En annan förklaring kanske är att jag dricker för lite vatten och slarvar med stretchningen. Någon som vågar sig på en medicinsk tes om varför detta uppstår?

Nu blire lunch på stan med Petra!

En gång är ingen gång 2=0 ?
Godingarna finns att inhandla på Topshop och Twist & Tango för den som har pengar OCH kan gå i klackar...
*snyft*

Såå onödigt med regn när det finns sol!


Shit fan, Messa (vår boforsspelande granne som vi snor lite trådlöst bredband av) har satt på ett onödigt LÖSENORD! Så nu är det slut på allt bekvämt snyltande och dags för att ta ännu ett steg in i vuxenvärlden genom att fixa oss ett eget abonnemang. Orka...

Det gick riktigt bra i lördags föresten och för er som inte var där och såg stressen i mina ögon kan jag avslöja att ni får fler chanser! Trivdes verkligen kanon i baren och därför känns det underbart att jag fick det där spontana infallet att gå kursen i Oslo. Ångrar det inte en millimeter! Fick i alla fall göra två cocktails under kvällen, Cosmopolitans iofs men ändå. Glömde dock kyla av glasen men tror ingen märkte. Hade önskat få göra en god Grasshopper eller Brandy Alexander såklart men det får bli en annan gång. Shotar får bara vara 2:or eller 4:or nuförtiden såsom det är i Norge. Bra initiativ tycker jag! 6:or dricks ju bara i berusningssyfte och det är ju dom flesta redan innan dom ens kommer på att dom ska till Statt så mer idioti kan det ju inte bli.

Idag är det regn...regn...regn... Jag tvättar hemma hos mamma (har ju som sagt inget internet hemma) och tänkte snart överraska med att göra en paj tills hon kommer hem. Blev ju ingenting på morsdag, riktigt illa av mig.


RSS