Bli en backer

Kära familj, vänner, läsare och bekanta! Nu är det endast 18 dagar kvar för cockroaches på Kickstarter och just nu är det otroliga 245 personer från hela världen som har blivit backers till projektet. Fantastiskt! På insamlingssidan är summan snart uppe i 50 % och den senaste tiden har det rullat på i en grym fart :) Hjälp team Roachtown att kamma hem detta genom att skänka 1 dollar (7 kr), valfri summa eller dela länken vidare till dina vänner. Det skulle betyda allt att få se detta fantastiska manus på vita duken. Skriv gärna en kommentar om du har skänkt eller om du delar detta på din blogg, facebook eller twitter så kommer jag att länka till dig som tack för visat engagemang!
Vad väntar du på?
Bli en backer eller send it forward :)

Liljekonvaljer

Idag tog jag ett break från buss 676, har redan läst igenom föreläsningen x3 och det är inget komplicerat, dessutom var föreläsningen igår ingeting att hänga i granen. Istället tog jag en morgonpromenad i skogen (5 km à 50 min) och hittade ett paradis med Liljekonvaljer! Nu blir det tentaläsning i 1 vecka framöver innan jag förtjänar sommarlov ;)

28 maj 2012

Imorse knallade jag iväg extra tidigt till bussen för jag blev faktiskt klar tidigare än vanligt
(kors i taket!). Klockan 07.00 lämnade bussen Norrtälje och det var all tur i världen att jag
var ute i så god tid. På grund av köer (typiskt måndagmornar...) så stannade inte bussen
förrän 09.00 utanför Tekniska högskolan. Det tog alltså två (!!) timmar för mig att ta
mig till skolan, en sträcka som normalt tar 70 minuter. Efter en snabb rusch hann jag in till
föreläsningen där söta Beata krånglade med sin dator...lucky me! Men lyckan försvann
redan efter första rasten då en klasskamrat spontant började berätta att hon läst en
artikel om att människor som pendlar dör tidigare än andra, inte direkt det jag ville höra!

Gräddö


Efter att ha bearbetat avsnitt i intoxikationer och brännskador åkte vi ut till Gräddö för att få oss lite sol. Lyxade även till utflykten med en varsin glass! Jag återupplivade barnet i mig och tog en Star Wars (saltlakrits big time) och den var hur god som helst, mumms!! Nu på kvällskvisten tog vi en 5:a i spåret. Sammanfattningsvis har det alltså varit en gôrgo söndag ;)
Trevlig kväll!

14 dagar

Idag är det endast 14 dagar kvar till palmer, stränder & Starbucks! Men det betyder även att det bara är 9 dagar kvar till tentan...hjälp!!

Mors dag

Idag är det alla underbara mammors dag =) Jag tror inte man förstår vad allt vad det innebär att vara mamma förrän man är det själv. Däremot vet jag hur mycket det betyder att ha en mamma som alltid finns där, känna vilken trygghet hon inger och själv vilja bli som hon en dag. Jag skulle inte klara mig utan dig mamma & jag kommer alltid älska dig mest av allt i hela världen! <3
When I'm with you
I find me.

Grattis Loreen!!

Vår fantastiska Loreen vann ESC 2012!
Någon som vill med till Globen nästa år? =)

ESC 2012

Sitter med ett glas Loka persika/hallon och mumsar kesobollar medan jag hejar på Sverige, Tyskland, Malta & Irland!! Sverige för att det är Sverige, Tyskland för dom fina ögonen, Malta för den roliga "fot-dansen" och Irland för att dom är så energiska :) Vilka hejar ni på?

Bästa milen någonsin

Jag har nog aldrig sprungit milen förut och haft så mycket energi över när jag gått i mål, trots att jag till och med ruschade de sista 500 m. Jag tog ingen tid. Tycker inte det är så viktigt, alls. Men just känslan idag var obeskrivlig och jag är fortfarande alldeles glad. Älskar mitt lilla hjärta, kroppens descenderande smärtinhibition, limbiska systemet, frontalcortex, portteorin och hypothalamus påverkan på ANS som gör träning till en så härlig upplevelse :) Nu hoppas jag att Loreens bidrag ikväll blir minst lika obeskrivlig, heja heja!!

Världens bästa Nora <3

När jag får sådana här MMS på världens sötaste & mest underbara lilla tjej så vill jag inget hellre än att sätta mig i bilen och åka raka vägen hem. Helt sagolik!! <3

Ozzy & havet
Idag är det utbetalningsdag, fredag och strålande sol -3 av 3! Idag är det även första dagen i mitt liv som Ozzy Osbourne har stört mig i en föreläsning. Beata var mitt i sitt förklarande om farmakologisk smärtbehandling när Ozzy och hans band började skräna inne på Stadion alldeles intill. Kändes inte som att Beatas sammetslena stämma och Ozzys sandpapper gick hand i hand... Direkt efter skolan packade vi ihop räksallad, saft & ananas och åkte ut till havet. Bästa belöningen efter en veckas slit och släng. Ikväll är det tvättstugan som bjuder in till partaj. Äntligen ska vi få lite kläder rena :)
Ha en skön helg!

24 maj 2012

Idag har vi haft ännu en dag av smärta i skolan; Nociceptiv, neurogen & psykogen smärta. Väl hemma hann jag bara äta lunch och ringa ett samtal så hade mannen min städat lägenheten -LOVE YOU! Efter ett besök till Flygfyren blev det ännu 1 liter av sommarens guld =) Annars kan jag bara konstatera att jag fått nociceptiv smärta pga. att statisk muskelkontraktion har skapat ischemi i rygg och underarm efter flera dagars sittande och skrivande. För att stoppa dessa onda cirklar som skapas har vi lärt oss att enda botemedlet är vila. Jag tar bästa läraren Beata på orden och går till sängs.
Imorgon är det fredag!!

You're the only thing that makes me smile

Jag har verkligen hittat bästa pluggmusiken! Blir alldeles glad trots att jag läser om smärta i alla dess former. Joshua Radin högst upp på spellistan =)

I wanna grow old with a man like you10 kilometer


Efter en dag i skolan full av smärtfysiologi ville jag bara ut i den härliga fotosyntesen. 10 kilometer avverkades varav 5 km jogg och 5 km gång. Den senare halvan kantades nämligen av skavsår och blåsor vilket gjorde att det fick bli promenad istället. Dessutom är ju hela skogen full av äckliga mygg och knott! Jag kände mig nästan som en val som svepte omkring för att sluka plankton (läs mygg)!

Sara 23 år!

Idag fyller min äldsta vän hela 23 år! Inte för att hon är äldst utan för att hon är den jag känt längst. Jag snodde hennes napp när vi var pytte, sa "gaggis" när hon fyllde de första åren, gick påskkärringar tillsammans, mimade till Backstreet Boys & Hanson när platåskor var populärt, sjöng saltkråkan när vi åkte båt, firade in år 2000 tillsammans med färgglada plastglas med saft på torget, hade samma bikinis fast i olika färger, var ute och gick med våra Cocker Spanielar, böt namn till Fredrik & Johan, badade tills fingrarna blev som små russin, hade det mysigt i Oslo m.m Oavsett hur sällan vi numera ses kommer vi alltid ha ett speciellt band. Vi kommer alltid kunna vara oss själva med varandra, vi kommer alltid vara vänner och vi kommer alltid kunna lita på att den andre finns där. Det känns i hjärtat som att vi är samma familj!!
Massa kärlek & Grattis till finaste Sara på födelsedagen <3

22 maj 2012

Idag har jag haft ett seminarium i skolan samt en föreläsning om HBO & ECMO. När jag sedan kom hem blev jag tvärtrött. Den där bussen slukar verkligen all form av energi, morr! Annars har dagen bjudit på 1 liter jordgubbar ute på gräsmattan och en joggingtur i 5km-spåret. Heja sommaren =)

Årets första sommardag

Idag är det första dagen här i Norrtälje som har känts som en riktig sommardag! Jag trodde att kortbyxor och tshirt skulle vara i tunnaste laget för min springtur men jag höll på att dunsta bort!! Till och med vindarna var sådär silkeslena och värmande som bara sommarvindar kan vara. Överhettningen och vattenbristen gjorde att min joggingtur blev en mindre pina. 5 km + 3 x mördarbacken blev det till slut och jag träffade på både fjärilar, dagssländor, ormar och smörblommor. I eftermiddags och ikväll kör jag näsan i böckerna igen. Trauma & skallskador, det vill säga när sjukvården är som mest spännande!!

Cockroaches

Wow, det rullar verkligen på och nu är det fantastiska 108 st backers som har stöttat projektet! Vill du vara en av dom? Klicka här och skänk en liten slant (minimum 1$) till Roachtown.
Det går även att läsa mer om filmen "cockroaches" på IMDB.

20 dagar


Idag är det endast 20 dagar kvar tills vi åker. Dagarna bara droppar förbi snabbare än någonsin. Väderprognosen har inte ändrat sig ett smack så nu är jag helt inställd på 25 grader och spöregn...det kommer med andra ord bli en dyr resa spenderandes inne på shoppingmall, biografer & caféer ;) Väderprognosen för Norrtälje ser däremot bättre ut; 17 grader och strålande sol!
Ha en bra dag :)

Limitless

Alla dessa dagar som kom och gick
inte visste jag att det var Livet.

Kristihimmelfärdshelg

Harsyra.
Bambisar.
Finaste Ronja <3

Mamma myser med Nora <3
Nu är vi tillbaka i verkligheten igen efter en riktig långhelg hemma i Karlskoga. Har hunnit med att plantera klätterrosor (Flammentanz), jordgubbar, smultron, smulgubbar, gosat med Nora, promenerat med vagnen, ätit middag med Mamma, Thomas, Mats & Berit, sytt lite i två klänningar, firat mormor i efterskott, gått på stan, sprungit in i Erica, grillat, ätit frukost utomhus för första gången i år, IKEA och mycket mer! =)

Like a fish in the sea


25 min kondition + 10 min styrka. Ju mer jag tränar desto mer inser jag hur brutalt otränad jag är. Armhävningar på knä -precis som i 7an...suck! En annan revolutionerande nyhet såhär i mitten av april är att jag blivit förtjust i kalla fiskbullar i dillsås :) På återseende!

Uppgift inlämnad

Nu har jag äntligen lämnat in mitt arbete i Psykiatrin. Att låta 75 % av klassen skriva om arbetet pga. att läraren förklarat uppgiften som en kråka är INTE ok! Nu är den i alla fall inlämnad, igen, och jag hoppas för kung och fosterland att mumin är nöjd den här gången. Förlåt för min nedlåtande ton men ibland svämmar utrymmet för tålamod över och då finns det inget utrymme för ödmjukhet.
Nu ska jag ut i SOLEN på en promenad =)

16 maj 2012Aloha! Nu är jag mind set för ännu en dag av plugg. Med lite hokus pokus och dagsljus ska jag väl ta mig igenom den här dagen också.

A sweet kiss goodnight

När man inte är van att vara ifrån varandra blir några timmar och mil plötsligt en evighet och på andra sidan jorden. Jag saknar dig redan älskling!!

15 maj 2012


40 min crosstrainer + 20 min styrka är avklarat. Nu är det fokus på böckerna. Tur att Ronja ligger här bredvid och ger mig den där förstående blicken när hon ser på mig att jag inte förstår ett ord av vad jag läser!

Mot Sherwoodskogen!

Idag åker vi hem mot Karlskoga =)

MorgonpromenadIdag tog jag en 5-km morgonpromenad i det fantastiska vädret. Nu har björkarna slagit ut och jag hörde sommarens första syrsa. Till frukost blev det sen Kesella, jordgubbar, hallon, hackade mandlar & hasselnötter med ringlad honung över. Mumms =)

Farmakologi -check!

Fick precis reda på att jag blev godkänd på Farmakologitentan. SKÖNT!! 7,5 hp trillade in på högskolekontot så nu är jag uppe i totalt 120 hp. Nu har jag bara en kurs kvar och ett litet arbete som ska skrivas innan sommarlovet kan börja. Än är terminen inte slut!

The Avengers 3D

Vilken film! Det var som en godispåse med bara choklad & lakrits. Det var oväntat, kul, en gnutt star-trek känsla, snygga effekter, bra story och spännande! Min favoritkaraktär Iron Man har nu ersatts av Thor av naturliga skäl. Tycker det är kul att den fornnordiska mytologin också får vara med i Hollywood. På med 3D-glajjorna och spring till närmsta biograf nu!!
+++++
(5 av 5)

Biosöndag

Efter en eftermiddag av tvättstuga varvat med diskning var vi värda en god middag med kyckling & risotto med brockoli (skräll!) Ikväll ska vi gå på bio! Valet var självklart och jag har höga förväntningar med tanke på den senaste Iron Man som var grym =)
Trevlig söndagkväll!

5 kilometer

Idag är det blå himmel men lite blåsigare och kyligare luft än det har varit de senaste dagarna. Springturen blev av de sistnämnda skälen lite jobbigare än vanligt och kanske var jag fortfarande lite trött efter milen häromdagen. Hursomhelst var det skönt att få vädra lungorna lite grann =) Bilden är från förra sensommaren, alltå efter två resor till Kalifornien. Mina ben idag är mer som en isbjörns....

Payphone

Jag har alltid haft en liten förkärlek till Maroon 5. Tycker deras senaste singel Payphone är riktigt bra dock så tycker jag videon är urusel. Tänkte därför visa er den här fina aukustiska covern av Alex G och Jameson Bass=)

Internationella Sjuksköterskedagen

Innan jag stupar i säng så inbillar jag mig att det fortfarande är lördag och det innebär ju Internationella Sjuksköterskedagen! Grattis alla nuvarande och blivande Sjuksköterskor och glöm inte bort:
Inte under 24.000 !!!

Kesobollar

Ingredienser:
3 msk Keso
3 msk Kakao
3 msk Quinoagryn
1 tsk Kaffe
1 tsk Arrakessens
Pärlsocker
Tillredning:
Blanda ihop allt. Häll i mer gryn om det blir för blött och mer Keso om det blir för torrt. Detsamma gäller kakosmaken som är efter behag. Quinoagrynen kan självklart bytas ut mot vanliga havregryn! Rulla till bollar och rulla sedan i pärlsockret. Nyttigare än vanliga chokladbollar men goda när man är sugen på choklad =) Servera med ett glas mjölk!

Trött Hanna

Idag har det varit en trött och seg lördag. Vilken tur att jag nu, efter en fullspäckad vecka i skolan, har en hel vecka hemma. Det är en enorm frihet att kunna planera dagarna som jag vill, läsa när jag vill och springa när jag vill. Framför allt kunna ha energi som en normal människa. Att pendla 14 mil varje dag tar till slut ut sin rätt. Men nu är det snart bara 1 år kvar, tack och lov =) Tiden går verkligen fort!!

Årets första kulglass

Igår firade jag in helgen med årets första kulglass i solen.
Melon & Saltlakrits i bägare -yumyum!

Give Cockroaches a Kickstart!


Uppmanar alla mina läsare att klicka på denna länk:
och skänka en liten slant till det fantastiska projektet. Om alla mina läsare skänker 1 $ (6,95 SEK) var så gör det faktiskt skillnad. Pengarna dras från kontot den dagen projektet kommer upp i den önskade summan 80.000 $ och om summan inte uppnås dras det ingenting. Insamlingen pågår i 36 dagar till och jag kommer återkomma med dessa små påminnelser under tiden för de läsare som tillkommer. Oavsett om ni har skänkt pengar eller ej så är det även enormt uppskattat att dela länken på sin egen blogg, Twitter eller facebook! Heja alla fina läsare, Ni betyder mycket & Ni kan göra skillnad =)

30 dagar
Idag är den exakt 30 dagar kvar tills vi åker västerut!! Än så länge ser ju inte väderleksrapporten så värst imponerande ut. Hoppas verkligen att det regnar av sig nu så att solen kommer fram lagom tills vi landar. Men oavsett om solen skiner eller ej så är det ju inte det som avgör om resan blir bra. Det kommer helt klart bli en upplevelse att få se den amerikanska östkusten, den enorma stranden och USA:s lyx-pensionärsstad nr. 1! Atlanten har jag ju faktiskt badat i förrut, men då i anslutning till Afrika så det blir nog en liten annan grej att bada i Miami ;)

Let's Salsa

Jag tror seriöst Sigrid Bernson & Anton Hysén dansar bättre salsa än den mest rytmiska människan i latinamerika. Jag är såå imponerad!! =)

Milen!

Idag har det varit riktigt varmt, nästan sommarvärme! Efter föreläsningar i organdonation och intoxikation gav vi oss ut i periferin för en joggingrunda. Det slutade med att jag sprang 2,5 + 5 + 2,5 km. Det bästa var att få ha på sig kortbyxor och t-shirt och samtidigt känna lukten av blommor, gräs och skog. UNDERBART! Under de sista kilometrarna kom även lite härligt "skolavslutningsregn". Det går verkligen som bäst att springa om jag kommer in i min lilla "bubbla" där jag tänker att jag dansar. Alla har vi våra knep ;)

Grattis mormor!

Idag fyller världens bästa mormor 89 år!
Det finns ingen med hennes hjärta, värme, humor och generositet. Inget slår hennes gröna fingrar, hennes sockerkaka, hennes inlagda gurka eller hennes gräddsås. Det finns inte heller någon som luktar så gott, ger så varma kramar eller ser så fin & pigg ut vid så erfaren ålder. Hade jag varit hemma nu hade jag plockat en stor bukett Vitsippor till dig.
Älskar dig <3

9 maj 2012

Bild från igår 06.40
Frukost med Amerikanska blåbär :)
Idag har det regnat och varit grått mest hela dagen. Haft föreläsningar i traumatologi, skallskador och triagering. Väldigt intressant! Annars har dagen varit seg och trött...var är energin?? Ska läsa lite intox fram tills dess att ögonen ger upp. Snart fredag.....

8 maj 2012

Vilken dag! Strålande solsken, föreläsningar i anestesi och trakeostomi, därefter en kväll på körskolan så att jag ska få köra med M, till sist matlådelagning. Puh... nu är dagens kraftranson tvärslut och hjärnan har stängt fabriken för länge sen.
Tack och godnatt!

Ljudet av ett annat hjärta

Nalle Puh och Nasse sitter under ett stort träd och tänker över livet. Plötsligt frågar Nasse:
"Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se och två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?"
Puh tänker en stund och svarar:
"Det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till någon annan, som vi själva måste hitta för att det ska bli två."

Hemnet frossa


Gräver runt på Hemnet som en annan skulle göra i en godispåse. Guldspeglar, terrasser, hutlösa arealer, hemmaspa, eldstäder och design. Åh jag dör!!

Nya gardiner

Såhär blev de nya söta gardinerna! Nu kan solljuset dansa in och pigga upp våran mörka bubbla till lägenhet. Adelle hette modellen...det där med Aldell, Adéle, Adelle är verkligen så meant to be!

Rolf Lassgård

Efter dagens föreläsning och kursstart i Vård & Ohälsa III mötte jag upp Elin inne i stan. Det var verkligen jättemysigt att sitta på Åhléns-taket i solskenet! Efter tog vi en sväng till Indiska där jag hittade en cafégardin till köket. Äntligen kan jag ta ner julgardinerna =) Om inte detta vore nog såg vi även Rolf Lassgård promenera på Drottninggatan. Haha vilken kille, såg precis likadan ut som man tänker sig honom -okammad, lös skjorta utanpå och en sliten kavaj.
När jag kom hem gick alla krafter ur mig. Tänkte gå på bio men jag orkar inte. Vill bara ta en dusch, laga matlåda och krypa ner i sängen för att samla energi inför morgondagen som kommer gå i ett från 08.00 - 20.00.

Inter vs Milan

Vad blire? Nu tittar till och med lilla jag på fotboll. Jag vet att det är en boll, två mål, två lag och gula & röda kort samt att det i nuläget står 2-2. Men mest tittar jag ju för att Thomas, Sandra och Andreas är där. Frågan är bara: Var är dom?? En annan rolig detalj är ju att jag inte ens har någon kategori för sådana här typer av inlägg... Workout, Movies eller helt enkelt Random?

Jordgubbar & mjölk

Bättre helg-godis finns ju inte. Livskvalitet & kärlek är vad det är!!

1 månad till sommarlov

Den här söndagen har inte gått i särskilt många knop. Tog mig en skön kvällspromenad i femkilometerspåret och jag fick enorma sommarkänslor. Det var bara lukten av grillat och barn som plaskade i vattnet som saknades. Det är redan 6 maj vilket betyder att det endast är exakt en månad kvar till sommarlovet!!

Cockroaches på Kickstarter

Tänkte börja den här söndagen med att sprida budskapen om att Christoffer Aldells skapelse Cockroaches nu ligger uppe på Kickstarter!! Gå in HÄR och skänk en valfri liten eller stor slant till filmprojektet eller bara Gilla det ni ser! Jag tycker det är fantastiskt att många små gåvor kan hjälpa till att uppfylla någons dröm. Var med och bidra till den drömmen du med!!
Lycka till Cockroaches!! =)

5 maj 2012

Min favoriträtt just nu är utan tvekan kycklifilé & risotto! Perfekta lördagsmiddagen och tack vare att risotton är så krämig behöver man inte göra någon sås eller liknande. Idag har det annars varit en väldigt lugn lördag. Hade tänkt göra lite skolarbete med det är inte lätt när man har fått en handskriven instruktion som praktiskt taget är oläsbar. Dumma kråkfötter! Fick till och med be henne att maila mig instruktionerna. Dessutom fick vi ett kapitel att läsa men eftersom jag har en annan upplaga stämde inte sidorna så jag fick maila om det med. Det är ju genialiskt när de skriver ut vad kapitlet handlar om...
Nog med klagande! Soffan är skön, kroppen är trött, proppmätt, Runaway Bride på 5:an och kaffet kokar. Jag älskar helg!!

Sunset feeling


Nu har jag äntligen fått kläm på hur man får solnedgångskänsla på naglarna. Hurray!

Lördagsträning

Har precis sprungit 5 km i blåsvädret och det var jättehärligt med tanke på att jag endast fick lite småkänningar i ljumsken. Alltså inte alls lika ont som tidigare :) Hoppas det fortsätter i den riktningen så att jag vågar ta i ordentligt snart.

Hands
Dröm sött!


HÖK

På kvällskvisten åkte vi till Arlanda för att hämta en saknad mobiltelefon och dessutom fick vi en nära krockupplevelse med en hök! Den hann precis segla förbi framrutan och mina reflexer nådde inte längre än att jag höll för öronen. Vet inte hur pass väl det hade hjälp om vi hade krockat...

Fredag!

Nu har jag haft redovisning och därmed är Farmakologikursen slut. På måndag börjar Vård & Ohälsa III. Men fram tills dess tar jag helgen!! =)

Godnatt

Tvättstuga -check!
Plugg -check!
Nu har vi tvättat så att det står härliga till, pluggat och ätit en kebabsallad till middag. Det fanns varken tid eller ork till matlagning. Nu tar jag äntligen natten, godnatt!

Todays craving

Fick ett plötsligt sug efter lussebullar. En varm nygräddad, med rejäl saffransmak och mandelmassa inuti. Och saftig. Mmmmm så gott det hade varit!!

Vitsippor ute i backarna står, niger och säger att nu är det vår!

Springa -check!
Vaccination -check!
Dagens springtur i femkilometerspåret var helt underbar! Det var så mycket vitsippor så att det kändes som om jag sprang på en grönvit matta. Då blir man glad =) Nu har vi även tagit andra dosen TBE-vaccin så nu är vi redo för att möta sommaren och dom små odjuren som tyvärr hör till.

Nude / rosa

Igår försökte jag göra något lite roligare med naglarna. Det blev inte speciellt bra men det var roligt att få pyssla lite och göra någonting kreativt som kontrast till allt skrivande. Försökte få det att se ut som att nyanserna gick in i varandra men det var ju så svårt!!

3 maj 2012

Idag står det mycket på schemat: springa, vaccinera oss, tvättstuga 15-19 och plugga inför morgondagens redovisning av NSAID-preparat. Och mitt i allt vill jag njuta av den underbara solen! Tänk om man hade en liten plätt som bara var ens egen. Där jag kunde plantera lite blommor, ett äppelträd och ett sådant där träd som blir rosa såhär på våren. Och sen en tjock maffig häck runt om så att ingen ser in. Slutligen en vit liten grind så att man kan gå ut om man vill :)

Color Bug


Kommer ni ihåg när man var liten och man kunde köpa "hårmascara"? Ni vet, mascara fast till håret och i alla regnbågens färger. Denna lilla modetrend har såklart kommit tillbaka men numera är det Color Bug som sätter färgen. Än så länge finns den bara i tre (?) färger; orange, rosa & lila. En varm persikofärgad kanske jag skulle kunna prova men jag vet inte ens om det finns. Annars är det mest en kul grej om man ska på maskerad och ska vara Becks granne eller Leeloo i Fifth Element.

Pink cotton candyÅrets första dopp

Igår tog Ronja årets första dopp när vi var ute i stugan! Det kan inte ha varit speciellt skönt, eller vad tror ni?.. Själv tänker jag hålla mig på det torra tills det åtminstone är 23 grader i vattnet.

2 maj 2012

Norrut.

Det ser väl varmt ut?

Haha vilken rolig bild :)

Posarn.
Söderut.

Glad tjej!

Ålandsbåten.

Nu är tentan gjord och det finns ingenting mer jag kan göra åt saken. Det kändes bra men av naturen kan jag aldrig riktigt slappna av förrän jag har fått svart på vitt inne på Mina Mål & Framsteg, som det så fint heter på vårat intranät. Efter tentan åkte jag och Micke mot havet för att äta lunch. Trots strålande sol och en massa underbara plusgrader blåste det kallt så tjocktröja och vindjacka åkte på. I skogen kryllade det av vitsippor, blåsippor och även smörblommor!! Jag kunde inte låta bli att frossa loss ute i blomsterhavet, så det slutade med en STOR bukett vitsippor =)

Tenta

Imorgon är det dags för tenta i Farmakologi och det är då det gäller! Hade jag vetat vad kursen innebar hade jag lätt valt personcentrerad omvårdnad istället, den tentan har tydligen inga rätt eller fel (!)... Det här med att välja det man är sämst på i hopp om att bli bättre är alltså ingenting jag rekommenderar ;) Välj helt enkelt den kurs som ger minst sympaticus-påslag!! Nu håller jag bara tummarna för att det ska komma "min typ av tena"!!

1 maj 2012


Maj, maj måne, jag kan lura dig till Skåne! Har ni skojat med någon idag??
Jag kommer ihåg när vi var små och mamma färgade mjölken med röd karamellfärg. När vi hävdade att mjölken faktiskt var röd höll hon envist fast vid att hon bara köper grön mellanmjölk och visade till och med kartongen. Vi trodde att vi hade blivit knäppa allihopa och det tog låång tid innan vi förstod vad hon hade gjort!! När man var liten var man verkligen lättlurad =)

40 dagar kvar

Igår körde jag 30 min cykel, 10 min cross och mage/rygg övningar. Men med tanke på födelsedagsfirandet och marängswischen är nog drömmen om att komma i mina förbannade shorts som bortblåst ändå ;) Idag har det exakt 40 dagar kvar tills vi åker. Längta!!