I want you and your beautiful soul

Annelie Moberg! Äntligen har jag kommit på vem det var som kom fram sprudlande glad på Statt för flera veckor sedan och gav mig en stor kram. Herregud, vem är detta?? tänkte jag och såg säkert ut som ett stort fett frågetecken. Anna Palmér, du får helt enkelt be din vän om ursäkt åt mig men jag hade verkligen ingen aning i det tillstånd jag befann mig...jaja, haha kan väl bara skratta åt det nu och mitt, totalt värdelösa, namn-minne!

Igår firades Linn och Andreas (21 resp. 25). Kul att träffa alla som man inte sett på så länge men som man, för inte så länge sen, såg väldigt ofta. Ändring, skärpning, skämmes! ;P

Nu ska jag iväg till min mammsi som fyller år idag, inte några tjugo utan hela 54...men det är väl ingen ålder egentligen, menar om man ska bli 100 är det ju låångt kvar! Du är bäst mamma! Älskar Dig <3


Pics à la GöteboRg
Hm...eftersom Erica va den enda som hade kamera så fastnade jag på 75% av bilderna...ajdå!

En midsommarnatts dröm


My Old Rockers

Har precis varit på intervju på Torpdalen. Intervju trodde jag men det visade  sig att alla, både personal och chefen, tog för givet att jag skulle börja där utan att jag ens tackat ja eller skrivit under något. Hallå??!

Enligt mina beräkningar skulle jobbet bli 75% f.o.m. vecka 30 t.o.m. vecka33 + utbildningstid (igen...) och eventuellt några X-pass under v.26-29. Alltså lite drygt 1 månad och inte ens heltid...borde man inte få fundera på sånt? Hursomhelst ser jag det fortfarande som att jag kan tacka nej om Kronhallen visar sig vara positiv. Hoppas!!

Dom hade tydligen gjort om sen jag var där sist. Jag skulle bli ensam ansvarig för Strandtorpet (demensboende) på mina kvällspass och delat ansvar på dagpassen. Jaja...det skulle väl gå bra, de flesta av mina old rockers va kvar och det handlade bara om sju stycken eftersom de har halverat avdelningarna. Lugnt och skönt initiativ av Torpdalen :) Men jag skulle tydligen inte få jobba med Sebastians mamma så jag hoppas det blir Berglund eller Jennifer jag får gå med. De andra är så bittra på något sätt... Har nog jobbat där tyvärr alldeles för länge såsom så många andra inom älrdeomsorgen. Men jag är ändå glad. De hade tydligen valt mig ur en hög ansökningar för att de kände igen mig, kul :) Och Sebastians mamma sa: Ja, men jag sa ju hela tiden att vi skulle ringa in Johanna..! Sånt värmer faktiskt.

Nu ska jag ut å springa lite med Ronja i det gråkalla vädret...buhu...

Ciao!

Perfekt helg!

Oj oj, vilken underbar helg jag har haft med Erica i Göteborg! Perfekt väder, grönt överallt (till och med träden hade slagit ut!), god mat, grillning i slottskogen, lunch i Haga, massa flams och spring, shopping, nackspärr, kaffedrink med glass vid vattnet, fest och diverse små äventyr...en helg á la Eiricur & Jossehanna helt enkelt  =) Tyvärr glömde jag min kamera men så fort jag får bilderna från Ericas mobil så lovar jag att lägga upp lite smått och gott åt er hehe! Så länge får ni njuta av mina fina chinos jag köpte på Twist & Tango. Inte blå dock, som på bilden, utan beiga.
...Beiga boys kan också ha brains...

Tjingeling!


Hm...ja...tisdfördriv..?

                                                                                                                   

RSS