Fiskgryta med saffran

Ingredienser:
En skvätt olja
2 vitlökar
1 paprika
1 gul lök
1 morot
0,5 g saffran
1 fiskbuljongtärning
500 g passerade tomater
2 dl matlagningsgrädde
En näve Sugar snaps
Salt
Cayennepeppar
Dill
Lax
Sej eller torsk

Tillagning:
Bryn hackad lök, paprika, morot & pressad vitlök i olja i en traktörpanna. Det ska inte få färg utan bara bli mjukt och smakfullt. Lägg i buljongtärningen och häll över tomater & grädde. Krydda med salt, cayennepeppar, saffran & dill. Låt småputtra några minuter. Lägg i fisken i tärningar/bitar och låt koka tills fisken är klar. Den ska inte koka sönder! Lägg i sugarsnaps. Servera med vitlöksbröd och lite ris.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0