Kokospudding med pistagenötter


Ingredienser:
3 ägg
2 äggulor
4 dl kokosmjölk
1 1/4 sötningsmedel (Hermasetas)
4 msk finhackade pistagenötter
Tillredning:
Ställ ugnen på 180 grader. Kör ägg, äggulor, kokosmjölk, och sötningsmedel i en matberedare tills sötningsmedlet har lösts upp. Häll smeten i små ugnsfasta portionsformar. Ställ formarna i en långpanna och ställ i ugnen. Häll kokande vatten i långpannan. Grädda formarna i ugnen i ca 20 minuter eller tills smeten har stelnat. Servera denna dessert varm eller kall och avsluta med att strö över de hackade pistagenötterna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0