Rosas sockerkaka med vaniljkräm



Ingredienser:
Kakan
2 ägg
2 kkp socker
2 kkp mjöl
2 tsk bakpulver
1 kkp mjölk
50 g smör
Vaniljkräm
125 g smör
1 dl mjölk
4 msk vaniljsocker
Tillagning:
Vispa ägg och socker pösigt. Koka upp mjölken och smöret. Varva mjölken med mjölet och bakpulvret ner i äggblandningen. Häll i en smord form bröad med kokos. Grädda i ca. 20-30min. Lägg upp kakan på ett fat. Dela den på mitten längs med och häll över vaniljkrämen på båda delar. Lägg sedan ihop delarna igen och pudra över florsocker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0