Embarcadero Marina Park North

Embarcadero är spanska och betyder brygga. Parken är belägen på en udde vid hamnen och energin där känns fri & harmonisk. Det finns få saker här i världen som kan jämföras med upplevelsen av att vara nära ett hav. Här är två bilder som visar ett bröllop och en kvällsbild från båthamnen. Jag är säker på att det kommer bli alldeles underbart <3


Vi ska gifta oss!!

Äntligen får jag berätta att vi ska gifta oss lördagen den 2:a augusti 2014!! Min dröm att gifta mig på en kulle blir verklighet och det i vackra San Diego på en udde vid havet. Och den största av drömmar är förstås Mikael. Jag är så glad över att han finns och att jag får dela livet med honom. Hans glädje, spontanitet och trygghet har inga gränser. Han får mig att känna mig bra när jag är dålig, han får mig att skratta när jag är ledsen och han får mig att känna mig fin när jag känner mig som ett harv! Jag längtar till den dagen då vi sitter döva, blinda och halvdementa bredvid varandra och tänker på det underbara äventyr vi haft tillsammans!

Från dess att "Save the date" korten postades har jag gått med jordens bredaste leende på läpparna och fjärilar ända nere i tårna. Det blir ett litet bröllop med familj och närmsta vännerna. Hade velat bjuda hela världen men de som inte är där finns ändå i våra hjärtan <3


Skivstång & städning

Nytränad, nyduschad, nystädat och nybäddat, gissa om jag känner mig som pösmunk i soffan! Såg förresten "The Impossible" i förrgår. En otroligt gripande film om tsunamin i Thailand som lade tyngden på de små detaljerna vilket gjorde den riktigt verklighetstrogen. Se den! Men bara om ni har näsdukar och någon att hålla i handen ;)


25 februari 2013

Idag sken solen som en ledlampa på steroider! De -10 som termometern visade och som fick mig att ta på stickad polo och Sorel kändes som en bastu. Åkte in till Stockholm vid lunchtid för att äta sushi med Elin, mycket mysigt!! Ikväll gick jag på yoga och besvikelsen var enorm. Åå vad jag saknar ashtanga-yogan med Annelie!!


Imagine Dragons

Jag är som bortblåst av det här bandet. Längtar efter min promenad till gymmet så att jag får plugga igen öronen och dras med i musiken, då vill benen springa tills skivan tar slut!!
 
 
 
 
 
 
 

Sportlov!!

Tentan är avklarad, så även en fredagsmyspasset på Friskis och kvällens efterlängtade sushi-middag :) Passet gick superbra då svetten sprutade och jag kunde öka på samtliga maskiner! Ikväll hade Norrtäljes barn skridsko-disco på isrinken, fantastiskt underbar idé! Discostämningen spred sig över hela stan, musiken dunkade, färgshowen var oundviklig. See and learn Karlskoga!!


Tentaplugg

Det är dagen före tenta och disken talar sitt tydliga språk. Likaså kaffekokarens aktivitet och det brutala oorganiserade kaos som tycks ha lagt sin mantel över hela vår lägenhet. Nåväl, imorgon är det över. Men idag är fortfarande idag och den blå himlen utanför hånskrattar åt mitt bleka fejs och de reaktiva hyperemier som pryder mina armbågar. Tack gode hen för att detta är den näst sista tentan ever!!


Godnatt

Saknar Ronja & Nora! Två söta charmtroll som sprider värme och skratt. Puss på er <3


Plugglördag deluxe

Slappat runt i myskläder hela dagen och haft näsan i böckerna tills hjärnan blivit mos. Gjorde avbrott för tillagning av lax, ugnstekt potatis, citronsås och kokta rödbetor med smör -mmm! Till efterrätt blev det kesella, oboy & banan som jag körde i glassmaskinen och serverade med chokladsås. Det är ju lördag trots allt ;)


Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag och jag är så tacksam för att jag får dela den dagen tillsammans med Micke -som mitt hjärta slår allra mest för! Inte var dag vi är lediga samtidigt. Idag har vi haft mysfrukost, tränat och ätit "Sofias tortellini". Jag fick ett jättefint linne av Micke och han fick underlägg av mig från vår favorit-inredningsaffär i USA; Potterybarn. Önskar er alla en mysig alla hjärtans dag. Och tack igen mamma för chokladen och tulpanerna <3 KRAM


Grattis Nora 1år!!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Noras födelsedag hurra hurra hurra!! Tänk vad tiden går fort, för ett år sedan började jag böla på löpbandet för jag precis fått reda på att Nora kommit till världen och idag, ett år senare, ser jag henne äta semla, öppna paket och springa omkring tills benen inte orkar mer. Tack för att jag får vara din faster Nora, du är helt fantastisk och alldeles underbar <3


Fått mitt första jobb som sjuksköterska!!

Intervjun i fredags gick toppen och imorse ringde dom och sa att dom gärna vill att jag ska börja där!! Och till och med ev. fortsättning efter sommaren. Hur roligt som helst!! Nu är jag ännu mer peppad på den här vårterminen =)


Chloe Olivia Maria

Idag var det Chloes dop i stora kyrkan och det var jättefint! Både Malin & lilla Chloe stod för skönsång och efteråt hade det dukats fika i 39:an. Var kul att träffa Linns lilla Gry för första gången också, såå söt! Såhär på kvällskvisten är jag helt slut, slötittar på filmen "Valentines Day" och längtar ihjäl mig efter Micke! Saknar dig älskling ;(

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/979682/images/2013/pic_511817b8e087c31771617336.jpg" class="image">


Fotboll i snöyran

Det är återigen vitt på marken och inte bara lite utan massor!! Har kört veckans sista gympass vartefter vi ville göra som resten av Sverige, nämligen titta på fotboll. Jag blev besviken. Inte bara på resultatet utan mest på den där Messi. Var det han lilla tomten som gjorde en tunnel? Jag kan också göra tunnlar. Nåväl, pizzan var god iaf ;)


Ännu en helg

Startade helgen i fredags med 1,5h cirkelgym/spin och slappade i soffan till Skyfall. Lördagen började med ett cirkelgympass följt av en sväng på biblan, tittade på melodifestivalen och avslutade söndagen med en långpromenad och hårfärgning! En riktigt mysig helg med andra ord. Kylan har kommit tillbaka och så även solen, underbart! Nu väntar en relativt kort vecka i skolan för på torsdag åker jag hem till skogen för att fira 2 små tjejer & en stor tjej ;) Ska bli såå roligt!!


Pusta ut & sova ut!

Nu är en riktig helg- & helvetesvecka äntligen över!! Dagarna har varit långa (7-19) och väl hemma har jag fortsatt jobba till närmre midnatt. Men nu är grupparbetet klart, C-uppsatsen har vi responderat och den andra C-uppsatsen som vi granskat har vi även opponerat på. VG blev stämpeln och allt slut blev plötsligt värt. Nu tar jag helgen med lättnad och firar med ett glas turkisk yoghurt+hallon+kokos mmmm =)


RSS