TGIF

Efter en hel veckas slit med uppsatsen känns helgen som ren och skär lycka! Ikväll har jag köpt en ny lampskärm, misslyckat med att göra suffle, bakat en hallonpaj med kokos- & ingefäratäcke, ätit sushi och städat. Imorgon kommer Mats & Berit hit :) Så nu måste jag plumsa i säng, godnatt & trevlig helg på er!!


Toaster

Just nu är det rätt mycket med C-uppsatsen. Imorgon ska jag plöja de sista artiklarna så att vi kan börja med resultatet på torsdag. På tal om artiklar (som jag helst vill elda upp) har vi köpt en ny brödrost. 99 kr på Ica. Känns som den mesta tekniska utrustningen har gått sönder den senaste tiden. Först hårblåsen, sen brödrosten och sist strykjärnet. Bara ett strykjärn kvar att inhandla så är vi i teknisk fas igen ;) Ikväll väntar tvättstuga & Hollywoodfruar, kram!


Täby Centrum

Idag har vi haft en mysig lördag inne i Täby Centrum och vi var knappast ensamma om att söka oss till en shoppinggalleria en regnig dag som denna. Vi köpte en present till Chloe, en julklapp till Berit, fransk granatäpple-lemonad och en blus & kofta till mig :) Ikväll har vi käkat sushi och tiramisu. Nu; Avatar på 4an!!


Rosa bandet 2012

Har inhandlat lite pepp och verklighetsförankring till mig och min C-uppsatskompanjon. Forskning räddar liv!


Grattis älskling

Är så glad över min bättre hälft som ska börja jobba extra på Team Sportia här i Nortan! Du är bäst älskling <3


Mystorsdag

Nu är äntligen Mittseminariumet avklarat, solen skiner och vi har fyllt på kylskåpet inför helgen. Ikväll ska vi ha mystorsdag med Mickes exotiska fläskfilegryta och titta på Halv åtta hos mig, Kockarnas kamp & Hela Sverige bakar -snacka om en tv-torsdag helt i min smak!! Imorgon ska jag dissa bussen och jobba hemifrån, trevlig helg :)


Grattis Chloe!

Vilken fantastisk dag!! Blev smått förälskad i en nalle på Danderyds sjukhus och tänkte på Petras lilla bebbi och strax därefter fick jag veta att Chloe kommit till världen :) Grattis till föräldraskapet Petra & Andreas och välkommen till världen sötaste lilla Chloe! Din ankomst värmde ända till huvudstaden! Önskar dig all kärlek och lycka i livet <3


Hösthår

Börjar sakta men säkert se en tydlig återkommande trend i mina "hår-infall". På sommaren vill jag vara ljus, på hösten röd och vintern brun. Nu har höststormarna vaknat till liv och mycket riktigt sitter jag här med en varm toffs på huvudet. Tack för din expertis Sara :)


Läkemedelsberäkning 3 - Check!

Alla rätt på tentan och jag tar helgen hemma i Karlskoga. Hur skönt som helst att vara ännu ett litet steg närmre examen. Men som vanligt är det full rulle med C-uppsatsen. Skrev ut 25 artiklar igår på Thomas jobb och bara synen av den tjocka bunten som måste läsas gav magsår! Men men.... Lika bra att ta tag i saken så att det blir klart i år! Trevlig helg =)


Tentapepp

Idag har jag läst C-uppsatser inför morgondagens seminarium och räknat inför morgondagens tenta i Läkemedelsberäkning 3. Som paus tog jag ett varv runt 5:an i det underbara vädret! Såg fyra ormar som låg och solade sig och jag har insett att jag är en riktig hare när jag är själv. Jag flög som en känguru över ormarna, duckade för minsta fluga och var nästintill paranoid över att det stod vildsvin och älgar och smög på mig. Med andra ord: Jag saknar dig älskling!


Gräsänka

Är ensam här på Kasern fram till torsdag då det bär hemåt skogarna! Har roat mig med att städa, sätta upp våran fina cockroaches-tavla, dricka svartvinbärssaft och titta på X-facor!
 
 
 

Stockholm

Nu är vi hemma igen efter två avkopplande dagar i Stockholm. Det har blivit mycket strosande på stan och massa god mat :) Hittade en märkpenna, en donut, ett par byxor & en tröja! Dock vill jag ge vädret en rejäl känga som bjöd på konstant regn! Tyckte synd om tjejerna som sprang milen. Tack familjen för mysiga dagar!! =)


RSS