Nu tar jag helgen!

Efter fyra långa dagar i skolan av C-uppsatsskrivande tar jag nu äntligen helgen! Hösten kryper sig närmare och kalla mornar & varma dagar gör det svårt att klä sig rätt. Imorgon väntar en hotellnatt inne i Stockholm och två dagar tillsammans med min underbara sambo och goa svärföräldrar! Ska bli supermysigt =) Önskar er en trevlig helg!!


KI

Har spenderat dagen inne i vår bunker på Karolinska Institutet. Grupprum deluxe dock med storbildsskärm, whiteboard och fräscha micros. Något för SHH att ta efter! Nu kvällsläser jag min 200 sidor tjocka lunta med nationella riktlinjer för behandling av bröstcancer med David Gray sjungandes i bakgrunden och konstaterar att jag skulle göra vad som helst för att få ge Nora en godnattkram, bära Ronja till sängen och lösa korsordet med mamma.... Godnatt <3


Regnsöndag

Innan regnet brakade loss hann vi med en långpromenad ända ut på Borgmästarholmen. Med regnet smattrande på rutorna passade jag på att laga lasagne på 1kg köttfärs, vilket blev dagens middag och 12 matlådor! Variation är såå överskattat ;) Nu väntar en vecka med Matilda och våran C-uppsats! Det ska bli riktigt kul att komma igång och dessutom har jag en mysig helg att se fram emot då vi ska bo på hotell med Mats & Berit!!


Kap

50 servetter och en ny dagcreme för totalt 42 kr! För er som kikar på amerikansk tv kan jag säga att jag nog snart får börja kalla mig för en "couponer" ;)


Fussost

Sovmorgon är bra för själen <3 Och frukost efter kl. 12:00 är den bästa frukosten!


Helg :)

Äntligen helg!! Idag känns det som att jag varit i slagsmål alternativt körts 30 minuter i torktumlaren. Mitt knä har sagt ifrån och hela kroppen säger aj. Men så är det väl när man är en klumpedunsa och ramlar med cykeln. Tacomys och soffläge är det alltså som gäller ikväll. Saknar värmen av min lilla cockerspanielflicka och lukten av goaste lilla prinsessan! Trevlig helg :)


Plåster på såren

Sprang 5:an för att rensa hjärnan med skogsluft och fick möta kossorna :) Lite småläskigt men samtidigt mysigt få möta andra levande varelser riktigt nära! Sprang tätt efter en annan joggare som fick butta lite på dom för att vi skulle kunna ta oss fram! Med plåster på armen & foten och aj i höft, knä & tumme säger jag tack för idag & godnatt!*


Oups!

Idag har jag varit en riktig klumpedunsa! På väg till bussen imorse skulle jag byta växel på cykeln, den gick inte i ordentligt vilken gjorde att trampan plötsligt hoppade. Med tanke på att jag stod upp och cyklade samt att det spöregnade ute så var det nog inte så konstigt att jag drutta i backen. Det jobbiga var att jag inte kom upp direkt eftersom jag trasslat in mig i cykeln! Cyklade snabbt hem så att jag kunde byta de blöta byxorna och sätta plåster på skrapsåren. Micke skjutsade mig till bussen <3 och nu är PP-seminariumet klart och våran C-uppsats är godkänd för att börja skrivas :) Bara en dag kvar innan helg, det behöver jag!!!


PP klart!

Lyckades starta larmet idag igen trots att dörren redn var öppen (??). Hursomhelst är PP nu inlämnad, 7,5km är avklarade i skogen och myskläderna är på. Nu väntar bara lite kvällsläsning av 2 projektarbeten a 30st A4-sidor som jag ska lyssna på imorgon... Godkväll!


Termin 5

Första skoldagen för denna termin startade allt annat än bra. Med trafikens måndagsrusning i åtanke startade jag resan i god tid. Omedveten om att SL satt in expressbussar som kör raka vägen landade jag på skolan hela 1 timme för tidigt. Knappt 07:30 var alltså klockan när jag klev in i köket i uppehållsrummet "Grottan" vilket innebar att larmet började tjuta! Fick en snabblektion av vaktmästaren i hur man larmar av skolan om man råkar vara den "morgonpigga typen". Hursomhelst är nu skrivandet av C-uppsattsen igång och första pp ska in imorgon lunch. Det kallar jag för en rivstart av termin 5!


Mitt sista sommarlovs sista dag

Mitt sista sommarlovs sista dag penderades i 2,5km-spåret, tvättstugan och vid Lommarbadet. Imorgon börjar skolan. Ett år kvar nu, håll ut! :)


Cykel

Denna lördag har vi sprungit 5an, cyklat runt om i stan, ätit glass och nu lagar vi citronlax & potatis. Cyklarna får numera bli vårat färdmedel inom Norrtälje och jag säger grattis till både miljön, plånboken och konditionen ;)


Nattsudd

Längtar hem till dialekt, babykräk, ett folktomt torg och trasig asfalt. Häströndellön i Karlskowgöö får vänta ett år till och fram tills dess får Nora äta Stop&Väx! Godnatt*


Skog & smultron

Nu är sommarlovet hemma i värmland slut och vi är tillbaka på ostkusten. De senaste dagarna har bjudit på en övernattning i stugan med den mest stjärnklara himmel jag sett, stjärnfall, morgondopp, grillning, Nora-mys, Ronja-mys, smultron, krusbärsmarmelad m.m. Tack familjen och nära & kära för ett underbart avkopplande sommarlov! Ni är hela världen för mig <3


Svante

För några dagar sedan träffade vi Amandas lilla Svante för första gången! En riktigt go och glad kille som charmade oss alla :)


12 augusti

De senaste dagarna flyter ihop på något sätt. Sommarens lata dagar har tagit ut sin rätt men vad gör det! Sett Grannpatrullen på bio i Örebro, hälsat på finaste gravida Petra, joggat totalt 3 mil denna vecka, avundas min bror som njutit av sommarens finaste solnedgång i stugan, kommit på att jordgubbar/kiwi/musli är en succesmak och såklart längtat efter amerikat. Det gör jag alltid sisådär varannan vecka ;)


5 augusti

Igår hade jag & Ronja en skön dag i solen sen kom Jocke, Fia & Nora på besök. Oj så mycket det händer med den lilla tjejen. För varje gång vi ses har hon växt, utvecklats och tränat stämbanden ;) Helt fantastiskt & underbar <3 Dagen avslutades med ett varv runt Högåsen. Varför vi inte har gått/sprungit där förut är och förblir en gåta för det var helt klart bästa rundan i stan! 70 minter kändes som en kvart och den fina naturen var bästa motivationen :)


Getingbiten

Det är redan augusti, sommaren är på tok för kort!! Jag har i alla fall badat i sjön (förjävla kallt), haft överraskningsfest för broder & kompis (oförglömligt), fått getingbett (aaaaj), träffat Erica & hennes kille (längtar tills vi ses igen) och en massa andra saker sen jag skrev sist. Det blir inte mycket skrivande här men bilder är alltid uppskattat :)


RSS