WSPA

Jag köpte detta som klappar i julas till några i min familj. Nu får jag brev då och då om vad WSPA (World Society for the Protection of Animals) har gjort för djuren och då kan jag inte bara slänga det i soporna. Jag vet ju att även om jag inte har något jobb, så har jag samvete att unna mig då och då. Varför skulle jag då inte kunna unna dessa fantastiska djur ett värdigare liv? Även om det bara blir en liten summa så stillar det mitt dåliga samvete och min vilja att hjälpa till och jag hoppas att det är fler som tänker som jag. Ju fler vi är som ger en liten del desto mer blir det i slutändan. Jag tror vi människor är på tok för egoistiska. Den senaste tiden har jag mött "grisbussen" varje dag på väg till eller från skolan. Jag vet att dom där söta trynena och snälla ögonen som tittar ut genom lufthålen är på väg till slakt och varje gång jag möter denna "grisbuss" så gör det lika ont. Att jag senare glömt intrycket några timmar senare när jag slänger i mig min mat utan att reflektera behöver jag väl inte ens nämna. Men bara det förklarar ju hur vi människor är funtade.
Gör som jag och ge en liten del till de som inte kan påverka sin egen situation själva. Till de som vi antingen utrotar, äter upp, misshandlar eller förstör hemmen för -jordens vackra djur!
Besök WSPA eller skänk en valfri peng till PG: 90 01 74-4

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh, håller helt men och känner igen mig.. :( Mår dåligt bara av att tänka på hur vissa djur behandlas bara för att de ska slaktas..ändå äter man köttet :/ Men man får försöka köpa ekologiskt så gott det går!

2011-05-19 @ 22:12:58
URL: http://elinlonnfors.blogg.se/
Postat av: Anna - rösta på mig och bli länkad!

Så hemskt hur djur behandlas. Om man kan göra skillnad så ska man det, för det känns alltid i samvetet på nåt sätt...Det är så att jag tävlar för att bli "Lyssnarnas sommarpratare i P1" den 20:e juli. Vore jättesnällt om du ville rösta på mig. Som tack blir du länkad på min blogg.

Om du inte vill så är det bara att bortse från det här, men skickar länken ifall du vill:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2071&artikel=4484132Tack på förhand!

2011-05-21 @ 17:33:24
URL: http://annaanstensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0