Kokoskyckling med Quinoa

Ser ett program på TV om insektsätande växter tex. Venus flugfälla och Sileshår. Det känns sådär att titta på medan jag äter... Har haft tvättstuga idag och sprungit 5km-spåret. Det sistnämnda var inte kul alls men så är det ju ibland. Det har gått bra idag med maten, mycket gott ju! Åt lite sojayoghurt & banan till mellanmål tidigare idag. Kvällsmaten var riktigt god och kombinationen vitlök/ingefära får mig att tänka på Benihana!


Ingredienser:
1 kycklingfilé
Quinoa
1 vitlök
2cm ingefära
1 paprika
1dl kokosmjölk
½ lime
Babyspenat
Gurka
Tomat
Tillagning:
Börja med att koka Quinoan enligt anvisningarna på paketet. Skär kycklingfilén i bitar och stek i olja, riven vitlök och riven ingefära. Skär paprikan i bitar och stek med kycklingen. När Quinoan har kokat klart så häll den över kyckligen och låt steka med ett par minuter. Häll sedan över kokosmjölken och pressa i den halva limen. Servera på en bädd av babyspenat, gurka och tomat. Vatten med pressad lime till. Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0