Keso á la Malta

Detta är utan tvekan en av mina absoluta favoritfrukostar! Keso á la Malta och Banangröt skulle jag kunna leva på 24/7, 365 dagar om året.



Ingredienser:
Keso
1 apelsin
Vaniljpulver
Tillredning:
Häll önskad mäng Keso i en skål. Skala och skär en apelsin i bitar. Spara gärna så mycket saft från apelsinen som möjligt. Lägg över Keso:n och blanda. Strö försiktigt på lite vaniljsocker på toppen. Njuuuuut! Ps. om ni tycker att den inte blir tillräckligt söt, kan man blanda i en matsked färdig, kall risgrynsgröt i Keso:n. Då blir det en lite mer rundare smak.

Kommentarer
Postat av: linn

Mums!! Gott som mellanmål också. Fin blogg !

2011-08-19 @ 07:38:41
URL: http://drivkraften.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0