Hasta la vista baby!

Inatt åker vi till L.A via Zurich. Det kommer bli fantastiskt underbart men jag önskar att resesällskapet var aningens större och att hela min vackra familj kunde följa med!! Nästa gång vi krossar Sveriges gränser ska vi vara alla, alla 10 =)
Får se hur min uppdatering kommer se ut de närmsta 3 veckorna men jag ska göra så gott jag kan. Kan ju snart göra inlägg med tandborsten, skulle inte förvåna mig! Ha det så underbart nu i slasket så lovar jag att ta med mig California-solen hem ;) Massa puss & Kram på er älskade <3

Hit the baseball


Fredag

Det är fredag, det är helgen, snön töar, det vankas träning och vi reser inatt. Kunde inte vara en bättre 19 mars 2010! Men det som gör dagen ännu bättre är att Erica kommer hem :) Känns underbart att jag får säga hej då till världens finaste innan jag åker. En vän jag hoppas få ha i min närhet hela livet <3
Dagens satsning är att ta ut mig rejält. Vill helst hinna med både en springtur och lite styrka så att jag sover som en bebis på planet. Frågan är bara om tiden tillåter. Så nu kan jag inte sitta här och lata mig längre. Uppdatering senare!


Hawaii

Godnatt! Nu går jag och sover så att morgondagen kommer lite snabbare :)

Resfeber

Hur packar man till en sommarsemester mitt i vintern? Har absolut ingen aning om vad jag ska ta med mig!! All form av hjälp och tips är mycket välkommet =D (jag ska till Californien och Hawaii). Som ni märker är jag sådär lagomt förvirrad. Resfeber for sure :S Vet knappt hur man lagar mat längre...


Happiness

Jag vet inte vad det beror på.
Kanske är det kärleken.
Kanske har jag blivit träffad ev en energibomb.
Någon form av eufori är det allt.
Jag svävar minst 2 meter ovanför marken, ständigt leende och med ett underbart pirr i magen. Hemkommen från ett underbart gympass med massa svett och spräckta gränser men allt jag kan tänka på är 16 timmar bort. Det är stränder, stjärnor och drömmar...

American Idiot


Getting ready

God morgon!
Det blev tyvärr inte mycket till bloggande igår för det gick i ett hela dagen. Benpasset gick dock inte riktigt som planerat men tydligen tog det där det skulle i alla fall. Träningsvärken smög sig på redan inatt när jag log och sov i en mjuk säng så jag vågar inte ens tänka på hur det kommer kännas ikväll. Tyvärr har jag en känsla av att det inte kommer bli så mycket till bloggande idag heller men jag lovar att göra mitt bästa på den fronten! ;)
Idag är mitt främsta mål att packa klart allting. Hatar att vara ute i sista sekund även om jag ändå alltid tycks hamna i den situationen. Oupsi! Med denna planering nedanför är det nog bäst om jag kickar igång denna torsdag. Punkt ett är ju en grymt bra början, eller huur?! ;)



Get up!

Blev dragen i örat upp ur sängen idag. Mysigt va? ;) Men tur var väl det för nu tusan är det fart på mig! Massa gröt, C-vitamin och KAFFE värmer skönt i magen och jag ska alldeles strax promenera bort till jobbet för ett förmiddagspass. Efter det blir det optikern, gymmet & fika med Elin! =) Ha en trevlig Onsdag!

Röd Curry-kyckling

Ingredienser:
3 kycklingfiléer
½ påse Findus Wok+sås Thai Röd Curry
1 burk lätt crème fraiche
Curry
Salt & vitpeppar
Tillagning:
Skär kycklingfiléerna i små kuber och genomstek dessa i lite Becel. Krydda med salt, vitpeppar och vanlig curry. Tillsätt Findus färdiga wokblandning med Thai röd curry. Detta blir väldigt starkt så jag valde att tillsätta en hel burk lätt crème fraiche. Låt puttra några minuter. Servera med bandpasta! Enkelt och gott :)

Read my mind

Självklart fanns det inga batterier kvar i kameran så spänningen förblir olidlig! Däremot fick jag ett gratis-nummer av Veckorevyn i brevlådan. Tack Kenza =) Perfekt att bläddra i på planet. Nu ska jag laga middag. Kanske dyker upp ett recept senare om det blir smaskens ;)

Photoshoot

Nu åker jag och hämtar min kamera som har varit på äventyr i snart exakt ett år! Undra vilka bilder som gömmer sig i den nu? Mycket spännande...!

4 days to the sun =)

God morgon!
Solen skiner, frukosten ligger i magen och tvättmaskinen är i full gång. Bara en sak som fattas: packa väskan och promenera bort till gymmet för lite rygg och triceps ;) Efter det får vi se vad dagen har att erbjuda. Känner mig fortfarande tung i benen från igår men bara tagga, ladda och ge jänet!



Little miss Tired



Känns som att kroppen tog ut sig rejält under springturen och inte hunnit återhämta sig än. Kan i och för sig bero på att jag inte druckit något vatten eller dryck över huvudet taget idag. Oups, jag som brukar vara så duktig på det!! Just nu känns min hjärna som ett russin så jag klunkar saft, ställer in kvällens gym-besök och laddar för morgondagen istället. Ibland kan ett nej blir ett tokbra ja! Vi hoppas på det ;) Har även laddat mina batterier med frasiga våfflor med Keso och jordgubbssylt-mums! Bra prestationer kräver ju bra förutsättningar, eller hur?! ;) Godnatt mina stjärnor!


Hypochondriac

Här är lite av det jag köpte på apoteket som man bara MÅSTE ha med sig på en resa. Gäller att vara förberedd, vad som helst kan ju hända! ;)


Command and conquer

Vilken underbar springtur det blev! =) Flög fram hela den sträckan som jag tänkt mig så nästa gång får jag allt pressa mig lite genom att utöka. Den bästa med att springa är nog den rena och friska känslan som man får i bröstet efteråt. Det är lite som att bli en ny människa :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan uträtta massa ärenden på stan/apoteket/optikern. Och njuta av solens uppiggande strålar såklart!
Mera flås till folket ;)

Solen skiner denna...

Idag var jag helt utslagen när min sambo åkte till jobbet så jag unnade mig en liten sovmorgon. Nu har jag mumsat upp frukosten (gröt, C-vitamin & kaffe) och funderar på hur jag ska lägga upp dagen. Egentligen resten av veckan också men ibland får man bromsa sig i backarna ;) En dag i taget är ju alltid varit någon form av gyllene regel så jag tror vi håller oss efter den så länge det går. Today:


I truly love you

From now to eternity


Hold on

Jag säger god morgon för andra gången idag. Första gången jag sa det var klockan 7 och jag var ute på promenad med Ronja, gjorde frukost till Micke och han åkte till jobbet. Sedan vet jag inte vad som hände. Jag vaknade vid 10 igen av att telefonen ringde med erbjudande om att hoppa in på jobbet ikväll =) Så idag gör Johanna en vilodag och ska försöka packa resväskan lite innan jag börjar mitt korta men alldeles lagoma söndagspass. Hoppas ni har haft en trevlig helg för snart kommer ju en ny spännande vecka! Woho ;)

Versionen som jag egentligen ville spela för er hittar ni HÄR! Den kunde inte bäddas in så bjuder på denna istället.

One week

I've always had a dream about running up this hill. In one week I damn will =) Hells yeah!

Sweet talking woman

Vilken klant jag är! Hade optimistiskt nog ställt tre stora glas i varandra på diskbänken när jag skulle plocka ur diskmaskinen förut. Självklart rev jag ner dom på golvet varav en av glasbitarna skar upp ett 3cm stort jack i mitt redan blåa knä. Buhuu =( Inga plåster hade vi heller så fick tejpa fast en liten bit trosskydd. Höhö man tager vad man haver! Ska verkligen inhandla riktiga plåster sen.
Nu har jag ätit hälsobröd, druckit C-vitamin och KAFFE så nu gott folk traskar jag ner mot gymmet. Ska träffa Susanna, Ellinor, Maria och Eric på stan sen efter. ME LIKE! <3


Friday I'm in love!

Idag har jag varit ute och flåsat med Ronja, bästa springsällskapet :) Hon är så duktig och drar fart i mig när hon märker att jag sackar efter! Hem, duscha, tvätta bilen, handla, laga mat och här sitter jag nu med en kopp kaffe i handen och håller på att somna. Haha vilken bebis jag är! Tur för mig att helgen är här. Ska fortfarande hålla fart och pli på träningen men man ska ju känna att det är helg också, eller huur! ;D
Hoppas på en massa vårsol och att få träffa mina fina vänner som jag saknat så! Vad ska ni hitta på?

Rehab

Vi fick några plastblommor på IKEA av mamma eftersom jag är URKASS på riktiga blommor. Dock ska de tre tappra själar som jag har misshandlat alltför länge skickas på rehabilitering hos mamma så att de får lite nytt liv. Gröna växter tycks ju kräva gröna fingrar och det har väl bara kvinnor över 40? ;) Mina orkidér går det bättre för, de är liksom mer härdade på något sätt. Torka och regnperioder verkar höra till deras natur.
Just nu ligger mitt hjärta, Ronja, och snarkar bredvid mig. Får nog bära henne till sängen. Precis som man själv blev buren när man var liten. Hmm tänk om mitt större hjärta, min kära sambo, kunde göra till en vana att bära mig till sängen? ;)
Natti natti <3


A l i a s

Aloha Ipos!
Mina frukostbröd blev underbart goda! Fick skarva med lite vetemjöl eftersom dinkelmjölet tog slut men tranbär var verkligen smaskens :) Nu är jag alltså  m ä t t  och ska bara låta maten smälta lite innan jag ger mig av mot gymmet där magen och triceps ska få svida. REJÄLT! Sedan ska jag lyxa till det med en solning & bastu innan jag ska åka till IKEA med mamsen & Thompa som ska hämta en säng. En skön dag á deluxe =)


Firebomb


Cranberries

Gissa vad jag ska göra? Jo förbereda mitt kalljästa hälsobröd :) Skräll va! Länk till receptet här! Tänkte inte använda mig av blåbär den här gången utan torkade tranbär. Resultat får vi se imorgon som ni vet (de ska ju stå och jäsa i kylen över natten) It's gonna be a lovely breakfast <3

Your body is a wonderland

Jag känner mig fortfarande sådär bubblande kär idag! Jaa det är jag ju jämt hihi men idag är det nästan så att man kan ta på det eller se det sväva omkring här i luften som små glittriga fjärilar =)

Blev en sväng på stan på vägen hem från träningen för att inhandla lite mat m.m. Tänkte tipsa om den här dusch crèmen från NIVEA som passar perfekt vid rakning. Luktar himelskt gott med doft från passionsblomma :)


10 mars 2010

Det bara sprudlar i kroppen idag! Har haft en så söt dröm inatt, jag har fått i mig en underbar frukost och det är ENDAST 10 DAGAR kvar tills jag sitter i solen =) Helt enkelt en bra start på en bra dag! Och sådana härliga känslor måste man verkligen ta vara på! Ska ner och träna ben och mage med syrran om en stund. Ha en trevlig onsdag mina vänner <3

Ingredienser: (1 port)
½ dl havregryn
½ dl vetegroddar
1 äggvita
1 msk linfrön
Tillredning:
Blanda alla ingredienser i en skål. Tillsätt 1dl vatten och värm i micron till gröten tjocknat till önskad konsistens. Servera med bär eller sylt och mjölk. MUMS :)

Godnatt & Sov Gott

 

 

Sitter i soffan som en potatis och är mätt som en plätt. Har spenderat drygt 2 timmar framför Loose Change- Final Cut, en dokumentär om 11 september.
Mycket intressanta fakta och nu efteråt vet jag inte längre vad jag ska tro. Och vad lilla jag tror spelar väl ingen större roll men ändå!.. Tror den amerikanska flaggan gör mig mer skeptisk nu än förut. Vad vet jag egentligen om världen? Hur mycket av det vi tror oss veta är sant och hur mycket är manipulerat?
Stora frågor utan svar- i alla fall inte ikväll. Jag slänger in handduken och ser fram emot en morgon på gymmet med systrami. För i dagens folkmassa blev det inga barn gjorda. På återseende ;*)



Inevitable


Woho då var det dags att tvinga fram lite mjölksyra igen :) Peppar med lite Shakira, mycket cool tjej! Kommer ihåg när jag såg henne i Globen med Petra (2006 om jag minns rätt?) Hursomhelst var hon GRYM! =)


Tuesday

Solen skiner mina vänner!
Det gick lite tyngre på springturen idag men det är ju inte så konstigt så här i början. Dock gjorde jag en fin liten vurpa på en isfläck när jag skulle väja för en tant. Vips låg jag ner, hade snor på hakan och små skrubbsår på handen. Upp snabbare än kvickt och iväg. Haha hoppas bara tanten såg! =)
Äntligen dags för mitt älskade KAFFE <3


Costner & Kutcher

 

Min sambo och jag färgade håret på varandra igår -med samma färg! Blev lite mörkare än jag trodde men jag trivs bra så :) Nu ska jag gå ut på promenad med min lilla sötgris innan vi ska laga middag: kyckling =)


Missa inte The Guardian 21.00 på kanal9 ikväll. Kanonrulle :)


In my stereo:


The Womens Day

I förmiddags invigde jag springskorna för 2010 :) Gick faktiskt riktigt bra trots att det var första rundan och ganska kallt. Jag tror att jag har solen att tacka för krafterna! Nu ska jag försöka få lite ordning i lägenheten. Blir alltid någon form av konstruktivt kaos här när jag är iväg och jobbar hihi..! Så länge bjuder jag på ett superenkelt recept som vi åt till kvällsmat igår.

Ingredienser:
1 burk krossade tomater
1 paket bacon
Pasta
Salt
Vitlökspeppar
Basilika
Tillagning:
Koka upp vattnet till pastan (2 port.). Klipp baconen i bitar och stek knaprigt. Häll de krossade tomaterna i en kastrull. Krydda rikligt. Häll i baconbitarna och värm upp. När pastan är klar, slå av vattnet och häll i kastrullen med tomatsåsen. Blanda allt, servera med grönsallad. Enkelt och gott!

Sunny Saturday

God morgon!
Idag vaknade jag lite småtrött och med ofantligt snygga påsar under ögonen. Morr* Inte alls kul att sova själv men ikväll blir det ändring =) Har precis ätit frukost: kiwi, gröt och kaffiii så nu ska jag byta om och promenera ner till gymmet. Tänkte köra kondition idag men beror på hur många det är som tänkt samma sak som jag. Finns nämligen bara 1 enda löpband så mina odds ser inte så goda ut!
Trevlig lördag på er alla :)


Two weeks

Det finns ingen bättre peppning än vetskapen om att jag om 14 dagar sitter på ett plan på väg mot sol och värme! KÄRLEK <3


Nyttig choklad och bananglass

Ingredienser:
2 mogna bananer
2 äggvitor
2 msk lättkesella
Kakao efter behag (mycket)
Tillredning:
Detta recept uppkom när "chokladbegär" och "man tager vad man haver" fick slå sina kloka huvuden ihop. Börja med att vispa två äggvitor med elvisp tills det blir fast och fluffigt. Mosa bananerna ordentligt och blanda i kesella och kakao. Vänd ned bananmoset i äggvitan och frys in. Låt det tina lite innan servering. Mycket mumsig vardagsgodis :)

5 mars 2010

Älskade solstrålar! =)
Är hemma några timmar innan det är dags att promenera tillbaka till jobbet. Tog en lite längre runda hem från gymmet förut för att njuta lite extra av det underbara vädret vi har. UT OCH NJUT!
Igår mumsade jag ärtsoppa & våfflor hos mormor samt färgade hennes hår. Världens grymmaste mormor har jag som berättar en massa roliga saker och är så pigg för sin ålder. Så vill jag också bli en vacker dag!
Köpte även de efterlängtade träningsunderkläderna igår och jag är såå nöjd! Trevlig helg :)


This weekend:


 


 

Hua hua! Skippar träningen idag och ser till att få lite plugg gjort istället. Kommer inte hinna med det i helgen som ni ser. Nu COFFEETIME :)

4 mars 2010

Good morning sugarpies :)
Jag orkar inte ens beskriva min träningsvärk idag. Aaaj, aaj! Väljer hellre att beskriva filmen vi såg igår: Alice in Wonderland. Kan lova att minnen väcks till liv och att Depp som vanligt gör ett bra jobb men några fler rosor än så blir det nog inte. Det är en film man ser, säger ok och sen glömmer. Tragiskt men sant.
Tänkte gå ner på stan, kolla in träningsunderkläderna igen, kika på en ny resväska och i eftermiddag blir det en promenad till mysiga mormor!
Orkar jag gå och träna innan? Återstår att se...

The proposal

bloglovin


Who the fuck is Alice?

Ordentligt mör och skakig i benen nu - SKÖNT! Svängde förbi stan på vägen hem och provade en gammal goding. Tror jag tar med mig plånboken imorgon...

Det vankas bio ikväll =)

3 mars 2010


God morgon älskade pärlor :) Har varit uppe med tuppen idag, solen skiner och jag är pigg, pigg, pigg! Det vankas gym alldeles snart efter mitt morgonkaffiiii! Tänkte bara berätta en söt liten historia från igår.
Jag sitter inne i omklädningsrummet. På vardera sida om mig står två mammor och byter om. Den ena gravid och den andra med en liten pojke i batman-kalsonger. Pojken viskar något till sin mamma och hon svarar Ok. Därefter går han fram till den gravida och frågar: Har du en bebis i magen?
- Haha jaa det har jag. Svarar hon. Och den växer hela tiden!
- Oooj! Svarar den lilla killen och springer tillbaka still sin mamma och berättar vad han fått veta med dom största ögonen jag någonsin sett!! Mamman tillägger då att förra gången pojken frågade var den tillfrågade inte gravid...
Supersöt :)


Tänkte också tipsa om en Tävling där ni kan vinna finfina priser. Länk här!


Gevalia Ebony

Nu brygger jag KAFFE till en hel armé innan jag hasar mig iväg till gymmet. Har läst att de som dricker kaffe löper mindre risk att drabbas av Alzheimer och demens. Perfekt för mig som redan har minne som en guldfisk ;)

2 mars 2010.

Det är om en sådan här jag drömmer. Och att ha med mig magiska bilder hem från USA och Hawaii MEN å andra sidan får den inte plats i någon av mina fickor :( Däremot är den här bumlingen mer som ett öga som förevigar det vi ser så rättvist som möjligt. Vad tycker ni?
Är det värt att släpa runt på halva Knossos för att få några grymma bilder?

Count me out

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Jag älskar att baka bröd! =)


Spring


Sweet love

Jag längtar efter våren och att få springa tills svetten lackar. Tror jag håller inne på samma känsla som en ko som stått inne hela vintern och vill sprätta benen av sig ute på grönebetet. I denna otåliga väntan på fågelkvitter, sopad asfalt och bristande knoppar bjuder jag på lite inspiration. Vad sägs om dessa Burberry klackar och väska från Marc Jacobs? Drömma kan man alltid och tur är väl det <3

Shake it

Har tagit sovmorgon idag efter en helt UNDERBAR jobbhelg <3 Så många fantastiska människor på en och samma plats är GULD! Idag ska jag leka hemmafru genom att städa, tvätta, baka bröd osv.. Men innan ska jag ge mig ut på en riktigt lång vinterpromenad med Grisen =) Good feeling monday!


RSS