Klappar från hjärtat

Jag är nog inte ensam om att få idétorka när det gäller julklappar. Ofta tänker man inte längre än näsan räcker och glömmer bort att det finns människor i världen som inte ens har möjlighet att fira jul. För det finns ju ingen bättre julklapp än en som kan rädda liv!




UNICEF kan man köpa allt från vaccin till tält och jeepar som går direkt till de behövande. Som bevis kan man få ett gåvokort att ge bort eller varför inte skicka ett mail med en videohälsning från Mikael Persbrandt!


KOOPERATION UTAN GRÄNSER kan man köpa julkort där man skänker 5kr/kort, gåvokort från 100-300kr eller produkter från deras webbshop där en viss summa bidrar till kooperationens insatser.

RADIOHJÄLPEN väljer man en valfri summa samt om det ska gå till katastrofinsatser, Världens Barn eller Kronprinsessan Victorias Fond. Som bevis får man välja ett valfritt gåvokort!

LÄKARE UTAN GRÄNSER väljer man en valfri summa och skickar ett e-kort som bevis!

WWF kan man skänka en valfri summa (minst 25kr) till Världsnaturfondens trädprojekt. 25kr resulterar i ett planterat träd! Gåvobevis finns att skriva ut eller skicka som e-post.


Kommentarer
Postat av: Coach Tommy

BRA TIPS!!! SMART!

2010-12-05 @ 23:52:10
URL: http://www.coachtommy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0