Fireworks


*Gott Nytt År 2011!!*






Snart är år 2010 slut. Ett av dom bästa åren i mitt liv -hittills! :)
Jag tar emot 2011 med öppna armar och ser fram emot all kärlek, alla äventyr och utmaningar som vi ännu inte vet om. Är nyfiken på vad Moas tarotkort om Transformation och Mottaglighet betyder i praktiken haha! Livet är tufft men underbart och utan varandra skulle det vara meningslöst.
Tack alla fantastiska människor som gör mitt liv!

Jag Älskar Er <3






Onsdag

Ikväll åt vi på Harrys med Carl, Krill och Jon. Mellandagsmeny med 20% off, perfekt! Filmen vi såg däremot var en sådan där film man ser en gång och sedan glömmer namnet på. En lagom rolig onsdagsfilm i landet lagom skulle man kunna säga;)
Imorgon blir det matlagning och myspys med tjejerna istället :) Det är något speciellt när man umgås med sina tjejer. Vad vi än gör så har vi alltid lika kul och vad vi än säger så förstår vi alltid varandra. Det är helt enkelt något speciellt med riktigt goda vänner <3

JFR

Eftersom jag älskar smyckena från JFR och eftersom jag olyckligtvis har fått vänta på min julklapps-beställning i en månad tycker jag att jag borde vinna månadens presentkort :) Det kanske låter lite ego men jag tycker det är självklart att man kompenserar sina kunder om något blivit fel för det är så man får nöjda och trogna köpare. Åtminstone är det ett bra sätt att kompensera för de som fått vänta på sina julklappar!

Jag Älskar Dig

Vad vore världen utan dig Mamma? <3

Natuvive

Jadå man kan göra reafynd på apoteket också! 50% på världens bästa body butter. Lite läskig konstistens men man blir len som en babyrumpa! ;)

Flowin

Idag kom tecknet som ett brev på posten att jag måste börja träna igen. Var flera veckor, nästan månader sedan nu och det märks verkligen både psykiskt och fysiskt. Så stort tack Coach Tommy för vattenflaskan! Den passar toppen imorgon när jag och Erica ska utmana min älskade Micke i Badminton. Nu finns det inga ursäkter längre!

Vilken match det blir! Klart vi tjejer vinner =)

Twilight

Natten till julafton brände jag knäck. I drömmen alltså. Julafton i sig var helt underbar! Ibland mår jag nästan dåligt över hur bra jag har det. Jag älskar alla fina människor i min STORA familj så himla mycket att jag i förebyggande syfte sörjer om det skulle hända någon något. Jag är alltid beredd på något sätt. Men jag önskar så mycket att det fick vara så här bra jämt, att alla får vara friska och att vi får vara tillsammans för alltid.
Nästa år ska jag dock komma ihåg att "vi-ska-bara-ge-julklappar-till-den-lott-vi-drog" inte gäller utan man ger till alla i alla fall. Som jag skäms... ;(

Igår var vi sega som knäck men piggnade till efter att vi tänt ljus ute i stugan. Idag myser jag omkring i mina nya tofflor och världens mjukaste tröja och bara njuter. Njuter av livet och allt fint som det innebär <3

Grattis

Idag har min barndomsvän Petra blivit moster till en liten flicka! Tänk att vara ny här på jorden och det första man får uppleva är julafton. För hela familjen Hageräng kommer julen 2010 för alltid vara något alldeles speciellt.
Stort grattis till den nya lilla familj som bildats idag & varmt välkommen lilla tjej! <3

I wish you all a...

Vill önska er alla en riktigt Varm & Underbar Jul med massor av Kärlek! <3
Var rädda om varandra och ta vara på alla fina stunder ni har tillsammmans med Familj & Vänner.
God Jul

Chokladälskare

Jullovet har bara börjat och jag har redan kommit till den klara insikten att choklad en dag kommer att bli min död. Ateroskleros -> högt blodtryck -> hjärtsvikt -> finito.
Yeah, life is good!!
Nu ska jag dricka kaffe och städa loss till musiken. Det ska ju vara fint på Julafton! Måste bara ge min sambo en spark i baken först! ;)

ÄNTLIGEN!

Idag börjar mitt välbehövliga jullov fram till och med den 2 januari. Inte världens längsta lov men ändå så underbart :) Nu vill jag bara sova ut riktigt ordentligt, låta frisören väcka liv i mitt trollhår, åka skridskor och dricka varm O'boy ute i snön men framför allt samla kraft inför vårterminen.
Det ska också bli skönt att se solen igen, om så bara för några timmar mitt på dagen. Man förstår inte hur mycket energi man får av solen förräns man lever som en sork och börjar inbilla sig att man drabbats av benign myalgisk encefalit eller kroniskt trötthetssyndrom.
Gissa vems klocka som INTE ringer 05.30 imorgon?
Jo miiiiin :)

schleten

3 dagar kvar till jullov men det känns som en evighet...
Jag är så trött att jag skulle kunna sova en hel vecka!

Free

Imorgon är det en helig dag, nästan på gränsen till religiös -en hel söndag utan böcker! Jag ska njuta av varje lilla millisekund som mina små otränade neuroner får vila. Tur att det är advent så att man får mysa lite extra för nu är jag helt slut!
På måndag börjar Patofysiologin så om drygt en månad skrivs nästa tenta. Det är alltså bara att vänja sig vid en högre puls och ständiga fjärilar i magen. Välkommen till studenlivet Johanna ;)
*Godnatt alla stjärnor & stressa inte i onödan!*

Ångest

Det känns som söndag och min hjärna är en stor marshmallow. Det får inte plats mer!!
Hoppas sömnen skapar lite ordning där inne ;)

Kärlek


Jag älskar den här bilden som min duktiga kusin har tagit!
Men framför allt så älskar jag Ronja <3

Detta eviga

Note to myself: Nästa gång anmäler jag mig till tentan (!!!) så att jag slipper vara där extra tidigt en lördagmorgon, vänta utanför i 45 minuter efter att tentan startat för att sedan kanske få en plats!
Man lär sig av sina läxor...

Klappar från hjärtat

Jag är nog inte ensam om att få idétorka när det gäller julklappar. Ofta tänker man inte längre än näsan räcker och glömmer bort att det finns människor i världen som inte ens har möjlighet att fira jul. För det finns ju ingen bättre julklapp än en som kan rädda liv!




UNICEF kan man köpa allt från vaccin till tält och jeepar som går direkt till de behövande. Som bevis kan man få ett gåvokort att ge bort eller varför inte skicka ett mail med en videohälsning från Mikael Persbrandt!


KOOPERATION UTAN GRÄNSER kan man köpa julkort där man skänker 5kr/kort, gåvokort från 100-300kr eller produkter från deras webbshop där en viss summa bidrar till kooperationens insatser.

RADIOHJÄLPEN väljer man en valfri summa samt om det ska gå till katastrofinsatser, Världens Barn eller Kronprinsessan Victorias Fond. Som bevis får man välja ett valfritt gåvokort!

LÄKARE UTAN GRÄNSER väljer man en valfri summa och skickar ett e-kort som bevis!

WWF kan man skänka en valfri summa (minst 25kr) till Världsnaturfondens trädprojekt. 25kr resulterar i ett planterat träd! Gåvobevis finns att skriva ut eller skicka som e-post.


Veterinären

Idag ska jag till otäcka veterinären med Ronja för en seniorkoll.
Hoppas allt är bra med mitt lilla hjärta! <3





Happy face

Igår fick jag en försenad födesedagspresent av min kära barndomsvän Petra :) Hon vet precis vad man behöver när böckerna står en upp över öronen och kylan kryper in i märgen.
Kaffe från KAHL'S med Amaretto & Hasselnötsmak och ansiktsmasker med Choklad & Vaniljfudge! Den sistnämnda var själv-värmande, vilket kändes underbart på mina stelfrusna och torra kinder! Nästan så att jag ville äta upp den när det luktade så gott av vanilj! Världens bästa Petra <3
-16...brrrr*

RSS